Op locatie

Op locatie

Of het nu gaat om een communiefeest, verjaardag, bedrijfsfeest, kermis of een andere gelegenheid op uw eigen locatie, samen maken we er een onvergetelijke dag van. Een greep uit ons assortiment voor particulieren en bedrijven:

  • Biertapmateriaal
  • Koelingen
  • Meubilair
  • Glaswerk en bekers
  • Dranken

 

Ook voor tenten, een barbecue of een buffet bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor werken wij samen een aantal partners uit de regio die net als wij garant staan voor service en kwaliteit.

Op locatie
Op locatie

Persoonlijk advies

Samen met u bekijken wij uw wensen. Daarvoor komen we graag langs voor persoonlijk advies en/of een offerte op maat. Zijn we eruit? De Smid bezorgt uw bestelling en haalt de materialen ook weer op. En mocht u erachter komen dat u toch te weinig heeft besteld, bel gerust. Service staat bij ons voorop, dus snel bijhalen kan altijd.

Voor alle evenementen, groot en klein

De Smid is al jarenlang de trotse partner van evenementen als 3 aansprekende voorbeelden noemen bij naam, die verder uitgewerkt staan bij ‘Enkele voorbeelden’. Daarnaast dragen wij ook met het grootste plezier bij aan een kleinschalig feest. Heeft u als horecaondernemer een extra meubilair nodig voor een festiviteit? Of mist u een tapinstallatie voor de examenfuif? Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Eerst even rondkijken wat we bieden? Bekijk de verschillende feesten die we uitvoerden of loop eens door ons verhuurassortiment.

Op locatie

Samen feesten: 

Een onvergetelijke dag beleven op uw eigen droomlocatie met De Smid.