Over ons

Over ons

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Pascal en Sandra Lagarde. In 2004 ging onze droom in vervulling: een eigen bedrijf rond feesten. De Smid werd geopend. We begonnen klein met een slijterij en één Volkswagenbusje en zijn langzaam uitgegroeid tot de expert in feestvieren in Wellerlooi en omgeving.

Onze locatie is in de loop der jaren uitgebreid met de Feesterij met een heerlijk terras. Het busje is inmiddels vervangen door twee vrachtwagens en een bestelbus. Ook hebben we in 2021/2022 een nieuwe opslag geopend in Boxmeer. Zo kunnen we onze klanten nóg beter helpen om samen een onvergetelijk feest(je) te bouwen.

Samen doen

Ons motto is al die tijd hetzelfde gebleven: samen feesten. Een feestje wordt pas echt gezellig als je het samen doet. Het is heerlijk om klanten te ondersteunen bij de organisatie van hun feest. Of dat nu een intiem verjaardagspartijtje is of een groot evenement met honderden bezoekers. Bij ons in de Feesterij is of op locatie. Wij denken graag mee en daarbij staat service voorop.

Enorm trots zijn we dat onze zonen Pim en Daan nu ook deel uitmaken van De Smid. We zijn er klaar voor om ook in de toekomst volop samen te feesten!