Autocross

Autocross

In de omgeving wordt door verschillende clubs autocross georganiseerd. Een van deze clubs is AAC ’T Veule. In het mooie dorp, onder de rook van Venray, bevinden zich veel actieve rijders in de verschillende klasses van de autocross en daarom zijn zij als vereniging ook actief in het organiseren van races. Zo hebben er al een aantal keer regionale wedstrijden en Nederlandse Kampioenschappen plaats gevonden in Ysselsteyn waar wij de dranken en koeling mochten verzorgen. In 2023 is er een nieuw evenement bij gekomen. Dit is een samenwerking met een organisatie die jaarlijks ook een feest organiseerden in Veulen en nu de handen ineen hebben geslagen. Het Spektakelweekend !!

Het is een weekend dat garant staat voor spanning en sensatie want het programma is zeer gevarieerd. Op de zaterdagmiddag start de autocross in een aantal verschillende klasses en is de kwalificatie voor de deelname aan de nachtcross die om 20.00 van start gaat. Na de spannende nachtcross is er groot feest in de feesttent die wij samen met de organisatie in hebben gericht om er een knalfeest van te maken. De winnaars worden uitgebreid gehuldigd met hun auto op een podium in de feesttent en aan drank mag het dan ook niet ontbreken.

Op de zondag staan de traditionele wedstijden op het programma die zorgen voor de nodige sensatie. De samenwerking met de organisatie is zeer flexibel en prettig.

Wij zijn er dan ook trots op om ACC ’T Veule en het Spektakelweekend als klant te mogen hebben!!