Kermis Broekhuizen

Kermis Broekhuizen

Nadat de kermis in Broekhuizen al jaren achteruit ging qua bezoekers aantallen hebben een aantal jongelui uit het dorp het idee opgepakt om samen op de loswal aan de Maas een gezellig feest te maken om zo de kermis nieuw leven in te blazen. Wat begon met een tapwagen en een DJ is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daar buiten. Er is een professionele organisatie ontstaan die er jaarlijks voor zorgen dat er een perfect programma staat voor jong en oud.

In de gigantische feesttent die jaarlijks verschijnt op de loswal aan de Maas wordt van vrijdag tot en met maandag een programma georganiseerd met muziek en entertainment voor jong en oud. Op de zondag is er traditioneel een extra act op het buitenterrein voor de tent waar een extra tappunt komt met onze tapcontainer en wij een van onze vrachtwagens beschikbaar stellen om de band op te laten spelen.

De energie die de organisatie jaarlijks heeft om weer nieuwe dingen te organiseren is ongekend. Ook betrekken ze de omgeving erbij via sociale media om zo nieuwe concepten te ontwikkelen.

Wij zijn er dan ook trots op om de Kermis Aan de Maas als klant te mogen hebben!!

Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie